Geachte Sportvrienden,

Vandaag word de laatste vlucht van het Seizoen 2019 ingekorfd.
Bij deze wil ik jullie allemaal hartelijk bedanken in het vertrouwen dat U in mij heeft gehad om toch weer lid te worden van fondduiven.nl
Ik hoop dat U dit het volgend seizoen ook weer heeft en weer U lidmaatschap verlengd zodat we er in 2020 weer een mooi jaar van kunnen maken.
Er zijn af en toe wat uitslagen later geplaats geworden dit heeft te maken gehad met vertragingen die hier en der zijn opgelopen.
Voor mij was het allemaal nieuw en heb het een en ander moeten uitzoeken en leren zodat de uitslagen toch correct geplaats werden.
De kampioenschappen van Limburg Totaal zullen volgende week geplaats worden op de site en als deze geplaats zijn krijgen alle leden hiervan een email.
Dit geld eveneens voor de Jackpot uitslag en de Extra Sponsorprijzen.

Verder kan ik U mededelen dat er vanaf volgend jaar wekelijks de tussenstanden van de kampioenschappen geplaats worden op de site zodat U hiervan ook wekelijks een overzicht heeft.
Hopende U hiermee genoeg te hebben geïnformeerd mochten er nog vragen zijn stuur dan een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Verder hoop ik U allemaal te mogen begroeten op onze jaarlijkse feestavond op 01 Februari 2020 te Elsloo meer informatie zal hier ook nog spoedig over volgen.

Met vriendelijke groet,

Melanie Simons
Fondduiven.nl

Nieuws flits !!

Recent geplaatste Reportages